Geruchten
02 september 2006 - Ron Smeets

Apple geruchtenmolen draait weer overuren

De afgelopen dagen komen de geruchten over nieuwe Apple gadgets weer uit diverse hoeken bovendrijven. De geruchtenmolen is vooral weer op gang gekomen door de aankondiging van de uitvinders van de iPod dat er op 12 september een keynote gepland staat in Cupertino waarvoor Steve Jobs zelfs de Apple Expo in Europa laat schieten.

Twee mogelijke aankondigingen die we op 12 september zouden mogen verwachten zijn de 23-inch iMac's met Core 2 Duo processor en de iTunes Videostore.

De eventuele prijzen van de grotere iMac's zijn nog niet in het geruchtencircuit beland. Dat geldt wel voor de films die de ITunes Videostore moet gaan verkopen: $14,99 per stuk. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Engadget

Gerelateerde links:
Apple UMPC op komst?!?
Apple in de MVNO business?
Apple iPhone wederom bevestigd
Apple geruchten machine
Apple bezig met een gaming iPod?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.