Entertainment
12 september 2012 - Ron Smeets

Apple gekte: twee weken geen seks voor de iPhone 5

Later vandaag wordt de nieuwe iPhone 5, of New iPhone, officieel onthuld. Dat zal ongetwijfeld weer voor de nodige fanboy en -girl gekte zorgen. Sterker nog, die gekte is al lang aan de gang ;-)

Neem nu dit wonderbaarlijke 'onderzoek' (ahum) die de afgelopen dagen gehouden werd onder 344 iPhone fans. Daaruit kwam naar voren dat één op de zes fanboys en -girls twee weken seks zou willen opgeven als ze in ruil daarvoor de nieuwe iPhone eerder konden krijgen. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Ze kunnen beter ergens in Duitsland in de rij gaan staan want de nieuwe iPhone komt daar naar alle waarschijnlijkheid een paar weken eerder op de markt dan bij ons in Nederland.

Bij de enquete kon overigens nog meer 'opgegeven' worden in ruil voor als eerste een nieuwe iPhone te krijgen. Zo wil bijna de helft het wel twee weken zonder koffie stellen en zegt ruim eenderde van de ondervraagden alle alcohol te willen laten staan.

Tot slot werd ook nog even gevraagd naar welke nieuwe features de fanboys en -girls het meest uitkijken. Daarbij had men de keuze uit 10 opties waarvan op dat moment dus nog niemand wist of die ook daadwerkelijk in de nieuwe iPhone zullen ziiten. Maar goed, 49% kijkt dus het meest uit naar het grotere scherm. Minimaal 4 inch wordt gehoopt. Een snellere processor werd door 10% van de respondanten genoemd en een nieuw design kon 22% van de ondervraagden wel bekoren. We zullen zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.