Entertainment
15 december 2005 - Ron Smeets

Apple Front Row ingebouwd in Audi A6

Een Franse Audi A6 rijder is er in geslaagd om Apple's Front Row, dat op zijn PowerBook draait, op de display van zijn navigatiesysteem weer te geven. Hij heeft daarbij wel de hulp gehad van een Audi monteur, vermoedelijk om het dashbord en display te modificeren. . .

Zo kan hij tijdens het rijden luisteren naar iTunes muziek of films kijken (hopelijk niet!) die hij op zijn Laptop heeft staan.

Voor de bediening van Front Row, dat normaal gebeurd via een Apple Remote, maar die werkt niet op een Powerbook (geen IRDa poort), gebruikt de chauffeur zijn Bluetooth Sony Ericsson K750i.Gerelateerde links:
Bestuur je auto met je GSM
Auto openen met je GSM en reservesleutel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.