Nieuws
05 september 2006 - Ron Smeets

Apple event op 12 september: It's Showtime

Apple heeft vandaag formeel bevestigd wat de geruchten al enkele weken deden vermoeden. Op 12 september organiseert de PC en gadget producent uit Cupertino een special event genaamd 'It's Showtime'.

Welke onthullingen we van Steve Jobs mogen verwachten blijft natuurlijk giswerk. Een nieuwe Nano, de iTunes video store, een nieuwe iMac of misschien zelfs de iPhone? Een ding is zeker, over een week weten we het.

Het event staat gepland voor 18u00 Europese tijd (10 uur 's ochtends lokale tijd). Waarschijnlijk is hiervoor gekozen om de bezoekers van de dan juist geopende Aplle Expio in Parijs een plezier te doen. Er zal ongetwijfeld een online videoverbinding zijn zodat de bezoekers en standhouders in Parijs kunnen meegenieten van Steve's presentatie.Gerelateerde links:
Apple bezig met een gaming iPod?!?
Apple iPhone wederom bevestigd
10 Gigabyte Nano een zwaktebod van Apple?
Apple UMPC op komst?!?
Apple registreert merknaam ´Mobile Me´
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.