Accessoires
11 december 2006 - Ron Smeets

Apple eigenaren blijven watertanden

Tja, als je iets van Apple aanschaft dan is de kans groot dat het niet bij een eerste aankoop blijft.

Bovendien worden eigenaren van Apple gadgets (waar ik zelf ook deel van uit maak) regelmatig verrast door (nieuwe) accessoires waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven en dus wordt de beurs of credit card maar weer 'getrokken'.

Cowboy Henk van DutchCowboys heeft hier duidelijk ook 'last' van ;-). Zo schreef hij dit weekend:

Deze week neem ik afscheid van mijn Acer Travelmate die het onderspit moet delven voor een MacBook Pro. Los van de snelheid, besturingssysteem en hoop andere nice to haves blijft het ook emotie want Mac Geeks zullen het met me eens zijn. Die nieuwe MacBook is ook gewoon mooi.

De afgelopen dagen zit je dan nog even online te koekeloeren wat er allemaal nog meer te koop is bij Mac en dan loop je tegen een microfoontje aan voor je iPod.

Heren designers bij Apple willen jullie onderhand eens stoppen met ontwerpen, dit loopt volledig uit de hand. En de kerstman maar lachen. Een "MicroMemo high-fidelity one-touch recorder without batteries or cables", weer te mooi voor woorden. (Overigens ook handig ;-))Gerelateerde links:
Apple bestelt 12 miljoen iPhones?!
Inklapbare Apple speakers
Apple UMPC op komst?!?
Apple's mobiele MacWorld nieuwtjes
Apple Expo: iPod, iPod, iMac en iPod accesoires
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.