Accessoires
08 november 2006 - Ron Smeets

Apple boos op de makers van de gPod

Twee Japanse uitvinders hebben zich de woede van Apple op de hals gehaald omdat ze hun trillend sexspeeltje de naam gPod gegeven hebben.

Het apparaatje is een vibrator die je aan kunt sluiten op je iPod, walkman phone of andere MP3 speler zodat hij op het ritme van de muziek gaat trillen. wat dan weer tot het ultieme genot bij de dames.

Volgens de makers is de naam van de gPod afgeleid van de G-Spot en het Japanse woord voor masturberen: jii. Ik hoop overigens niet dat de gPod die hier afgebeeld stond (zie foto hieronder) het deel is dat je bij je vrouw of vriendin moet inbrengen, maar aan andere foto heb ik nog niet kunnen vinden. . .

Aanvankelijk schonk Apple niet echt veel aandacht aan de gPod en diens makers, maar sinds die begonnen zijn met het wereldwijd registreren van de merknaam gPod werd men in Cupertino toch wel een beetje zenuwachtig.

Update: De foto komt via Gizmodo en is inderdaad niet van de gPod in deze post. Ik ga op zoek naar een goede foto . . .

Update 2: Ik kan nog steeds geen foto van de echte gPod vinden. Dan dus maar even eentje van een genietende dame (foto boven). . .Gerelateerde links:
iPod vibrator
Mobiele vibrator op groene stroom
De Vibra Phone voor onopvallend genot
Vibrator per SMS te bedienen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.