Nieuws
24 juli 2010 - Ron Smeets

Apple blijft concurrentie sarren met eigen death grip films

Ze weten maar van geen ophouden, daar in Cupertino. Na RIM, HTC, Samsung en Nokia is nu Motorola aan de beurt. Ofwel, Apple blijft de concurrentie sarren met hun eigen death grip filmpjes.

Hieronder zie je Apple's antennetest van de Motorola Droid X, een toestel dat overigens display problemen heeft die door de fabrikant op de enig juiste manier opgelost worden: omruilen voor een nieuw, goed functionerend exemplaar. Nee, Apple heeft het nog steeds niet begrepen!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.