Nieuws
28 september 2011 - Ron Smeets

Apple bevestigt 4 oktober als 'iPhone event'

Het hoge woord bij Apple is er uit. De nieuwe iPhone (5) zal op 4 oktober gepresenteerd worden. De uitnodiging die de Amerikaanse fabrikant sinds gisteravond rondstuurt is zo duidelijk als het maar zijn kan. "Let's talk iPhone", aldus Apple.

Dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat de speculatie over hoeveel iPhones en wat er allemaal aan (nieuwe) features in zullen zitten, ook al direct verleden tijd is ;-)

Uitgaande van de 'iPhone icoontjes' in de uinodiging van Apple lijkt inmiddels wel duidelijk dat het maar om één nieuwe iPhone gaat. De reden voor die aanname moge duidelijk zijn. Er staat een '1' in het telefoon icoontje. Enfin, over een paar dagen weten we meer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.