Geruchten
16 november 2006 - Ron Smeets

Apple bestelt 12 miljoen iPhones?!

Volgens Forbes heeft de Taiwanese producent van onder andere iPod's en MacBooks, Hon Hai, een order van Apple ontvangen voor de productie van 12 miljoen mobiele telefoons / MP3 spelers.

Zowel Apple als Hon Hai zelf hebben nog niet gereageerd op dit bericht.

De geruchten dat Apple de iPhone tijdens de komende MacWorld (in januari) officieel zal presenteren worden steeds talrijker. Forbes voegt daar in haar artikel aan toe dat het toestel nog voor de zomer van 2007 in de winkels zal liggen.Gerelateerde links:
Volgende generatie iPod wordt 'untouchable'
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
iPhone geruchten weer aangewakkerd
Twee iPhones op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.