Nieuws
02 november 2009 - Ron Smeets

Apple App Store nog steeds het 'dichtst bevolkt'

Vorige week werd al bekend dat de App Store van Apple inmiddels meer dan 100.000 Apps telt. Voor iedereen die het wil weten, dat is ongeveer 10 keer meer dan het aanbod in de Android Market (ca. 10.000) en maar liefst 333 keer meer dan het aanbod van de Palm App Catalog waar de teller momenteel op 300 staat.

Natuurlijk bestaat de App Store ook al een half jaar tot een jaar langer dan respectievelijk de Android Market en Palm's App Catalog, maar ik denk niet dat de laatste twee na een jaar ook rond de 100.000 Apps kunnen aanbieden, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.