Nieuws
18 januari 2010 - Ron Smeets

Apple aankondiging op 27 Januari

Het zat er al een tijdje aan te komen. In de diverse geruchtencircuits werden 26 en 27 januari al enkele weken genoemd als de dagen dat Apple haar volgende aankondiging zou gaan doen.

Vandaag heeft de Amerikaanse gadget- en computer fabrikant officieel bekend gemaakt dat men inderdaad op 27 Januari een event gepland heeft staan waarop 'hun nieuwste creatie' onthuld zal gaan worden.

De uitnodigingen om bij het event aanwezig te zijn werden vandaag per mail verstuurd. Of het bij die aankondiging om de veelbesproken iSlate Tablet gaat wordt natuurlijk nog even geheim gehouden. De genodigden worden verwacht op 27 Januari om 10u00 (lokale tijd) in het Yerba Buena Center for Arts in San Francisco, maar de kans is heel groot dat de presentatie ook weer live via Internet te volgen zal zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.