Nieuws
22 oktober 2005 - Ron Smeets

Apple aangeklaagd voor krassende Nano's

In het land van 'sueing me, sueing you' hebben enkele eigenaren van de iPod Nano, onder aanvoering van ene Jason Tomczak, een rechtzaak aangespannen tegen de maker van de mini-music-player, Apple.

Behalve dat ze hun geld terug willen vanwege de slechte kwaliteit van de Nano eisen ze ook een deel van de winst van Apple als schadevergoeding.

Wellicht kunnen ze het geld dat ze wellicht toch niet krijgen investeren in aandelen Displex;-) Via AppleInsider en Red Herring.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.