Entertainment
24 april 2006 - Ron Smeets

AOL wint eerste ‘mobiele’ Emmy Award voor Live8

Enkele weken geleden meldden wij nog dat de organisatie van de Emmy Awards sinds dit jaar een aparte categorie voor mobiele TV en video producties in het leven geroepen heeft.

Afgelopen weekend is, tijdens de uitreiking van de Daytime Emmy Awards, werd de eerste winnaar bekend. Of zoals de presentator het bekend maakte: And the winner in the Video content for nontraditional delivery platforms is "Live 8 on AOL" van America Online.Gerelateerde links:
Nu ook een Emmy voor beste mobiele TV show
Emmy Award voor mobiele TV producties
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.