Nieuws
03 juni 2009 - Ron Smeets

Antwoorden Search For N

Tja, het zit er op. Het eerste gedeelte van de Search For N wedstrijd is afgesloten. In de afgelopen dagen hebben wij honderden inzendingen ontvangen en helaas kunnen er maar zes finalisten meedingen naar de hoofdprijs: een van de drie splinternieuwe Nokia N97 toestellen.

De finalisten krijgen in de loop van deze middag een telefoontje. Nu willen jullie natuurlijk weten wat de vijf JUISTE antwoorden waren waarnaar wij op zoek waren.

1. Touch
2. Widget
3. Qwerty
4. 32GB
5. Ovi Store

Dat waren ze. Iedereen bedankt voor het meedoen en heb je niet gewonnen? Niet getreurd, de N97 ligt over een week of vier gewoon in de winkels ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.