Accessoires
29 mei 2006 - Ron Smeets

Anti stralingshoesje voor je GSM

Ze noemen het zelf een revolutionaire vinding. Het Anti stralings hoesje voor je GSM beschermt je vitale lichaamsdelen tegen de electromagnetische straling van je mobiele telefoon.

Het lederen hoesje is aan de achterzijde voorzien van een schild dat de 'schadelijke' straling moet tegenhouden. Het 'revolutionaire' hieraan ontgaat mij even. Er zijn immers al tientallen vergelijkbare oplossingen bedacht om de gezondheidsrisico's (als die er al zijn) van de straling uit GSM's en andere draadloze apparaten te beperken.

Het hoesje is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en grijs en kost 25 dollar.Gerelateerde links:
Anti-stralings chip voor GSM
Nieuwe GSM antennes beter voor onze hersenen
Hoeveel straling krijg ik 'binnen' ?
Schild tegen straling GSM masten
Infrarood hanger tegen straling
Kleding die beschermt tegen 'GSM straling'?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.