Entertainment
07 januari 2010 - Ron Smeets

Anouk Pack voor de Samsung Corby en Jet bij T-Mobile

Fans van Anouk die toe zijn aan een nieuw mobieltje kunnen de komende drie maanden (tot eind maart) de aanschaf van een Samsung Corby of Jet overwegen. De Koreaanse fabrikant heeft namelijk een speciale Anouk Pack voor beide toestellen geintroduceerd.

De enige, ietwat beperkende factor is wel dat je klant zult moeten zijn van, of bereid zijn over te stappen naar, T-Mobile. De Samsug Corby en Jet met het Anouk Pack zijn namelijk alleen via die provider te koop.

Het Anouk Pack bestaat uit een selectie van tracks van haar laatste zeer succesvolle album 'For Bitter or Worse', waaronder de hitsingles 'Three days in a row' en 'Woman'. T-Mobile klanten kunnen in totaal 8 tracks downloaden. Het gaat om 7 tracks van haar laatste album en één van haar grootste hits ooit; 'Lost'. Daarnaast krijgt de consument nog drie Anouk wallpapers en 8 exclusieve clips. Deze clips zijn nergens anders verkrijgbaar of online te bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.