Entertainment
29 juni 2011 - Ron Smeets

Angry Brids voor Windows Phone 7 nu beschikbaar

Het was al aangekondigd, maar alle gamers die verslaafd zijn aan Angry Birds en ook nog een Windows Phone 7 toestel hebben kunnen het spelletje vanaf nu ook daarop spelen.

Helaas is de betaalde versie ($2.99) natuurlijk nog niet in Nederland te downloaden omdat de Nederlandse versie van de Marketplace nog niet ondersteund wordt. Je zult dus een omweg moeten zoeken om je 'Boze Vogel Verslaving' ook op je Windows Phone toestel te kunnen uitoefenen of genoegen moeten nemen met de 21 levels van de gratis versie ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.