Entertainment
22 maart 2012 - Ron Smeets

Angry Birds Space voor iOS en Android gelanceerd

Goed nieuws voor alle Angry Birds fans en -verslaafden. De nieuwe versie, Angry Birds Space, is nu beschibaar voor, onder andere, Android en iOS.

Hebben jullie weer wat te doen, op het terras, de komende dagen ;-) Je kunt de nieuwe versie hier (Android) en hier (iOS) downloaden.

Enkele dagen geleden kon je hier al een korte preview van de nieuwe Angry Birds Space bekijken. Behalve de Android en iOS versies is de game natuurlijk ook beschikbaar voor PC en Mac gebruikers. Heb je een Galaxy Note, dan krijg je bovendien een speciale editie van Angry Birds Space. Die is ook te 'bedienen' met de S PEN van de Note en heeft een 'Samsung' level. Ik ben benieuwd wie Angry Birds Space als eerste helemaal uitgespeeld heeft. Reageer maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.