Entertainment
23 maart 2012 - Ron Smeets

Angry Birds Space komen toch naar Windows Phone

Sinds een paar dagen kunnen Android en iOS gebruikers de nieuwste Angry Birds Space al spelen. Gisteren ging het gerucht dat de makers van deze populaire mobiele game besloten zouden hebben om er geen Windows Phone versie van te maken.

Welnu, de paar miljoen Windows Phone fanaten kunnen gerust zijn want tegenover Reuters heeft Rovio nu verklaard dat er wel degelijk ook een versie voor Microsoft's smartphone platform op komst is. 

Rovio CEO Mikael Hed zei letterlijk: “We are working towards getting Angry Birds Space to WP7,"  Our mutual goal is to bring the best possible experience to our fans, including all fans using Windows Phone devices.” Pfew, gelukkig maar ;-))) Wanneer de Windows Phone versie van Angry Birds Space uit gaat komen kon hij echter nog niet zeggen.

Bron: Reuters

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.