Entertainment
19 mei 2011 - Ron Smeets

Angry Birds komt pas eind juni naar Windows Phone

Begin maart werd nog gesproken over een release van het populaire Angry Birds voor Windows Phone op 6 april. Die datum was echter al verschoven naar 25 mei.

Nu heeft Microsoft op het officiele Windows Phone blog een lijstje met release data van diverse games gepubliceerd. Daar op staat ook dat de release van Angry Birds nu gepland is voor 29 juni.

Angry Birds addicts met een Windows Phone (7) toestel zullen dus nog even wat meer geduld moeten opbrengen maar tussen 25 mei en 29 juni komen er wel al een aantal andere (populaire) games beschikbaar voor Windows Phone:
- 25 mei, Hydro Thunder Go
- 1 juni, Doodle Jump
- 8 juni, geoDefence
- 15 juni, Sonic the Hedgehog 4, deel 1
- 22 juni, Plants vs Zombies
- 29 juni, Angry Birds.

Bovenstaande spellen gaan allemaal tussen de 3 en 5 dollar kosten (2 tot 4 Euro, waarschijnlijk).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.