Entertainment
11 december 2013 - Nichal Joosse

Angry Birds Go! beschikbaar: Mario Kart, maar dan met vogels

Als je stiekeme voorliefde hebt voor Mario Kart, dan ga je ook liefde hebben voor Angry Birds Go, het antwoord van gameproducent Rovio op het populaire spel van Nintendo. Om nog meer goed nieuws te brengen in dit bericht: het spel is niet alleen verkrijgbaar voor iOS en Android, maar ook voor Windows Phone 8 en BlackBerry 10. Het spel spreekt voor zich: je bent een vogel en je moet racen tegen andere vogels. 

Voor niets gaat de zon op, en hoewel het spel gratis is, zul je schrikken van de prijzen van in-app aankopen in het spel. Je hebt namelijk virtueel geld nodig om verder te komen in het spel, als je niet erg goed blijkt te zijn. Hiermee kun je ook nieuwe uitdagingen unlocken, nieuwe features krijgen en natuurlijk een flink aantal nieuwe auto's. Één van de in-app aankopen kost maar liefst 65 dollar, dus zorg er maar voor dat je een kinderslot hebt aanstaan op je smartphone of tablet als andere mensen het spel ook willen spelen op je apparaat.

Angry Birds Go vind je hier als je iOS hebt, hier als je Android hebt, hier als je Windows Phone hebt en hier als je een BlackBerry hebt.  

Over de auteur: Nichal Joosse