Entertainment
21 april 2009 - Ron Smeets

Angelina Jolie (aka Lara Croft): "Palm Pre beter dan iPhone"

Dat (telefoon) fabrikanten soms hun producten al aan beroemdheden geven in de hoop er gratis publiciteit mee te scoren is geen geheim.

Neem nu Angelina Jolie (aka Lara Croft). Zij heeft blijkbaar al een Palm Pre weten te scoren en is daar heel erg lyrisch over.

Op de filmset van 'Salt' werd ze met de Pre gespot en toen iemand van de productie haar vroeg wat ze er van vond resulteerde dat in een twee minuten durend reclamepraatje van een heel erg enthousiaste (en dito beroemde) gebruiker.

Volgens Angelina, zelf ook een enorme gadget freak, is de software van de Pre beter dan die van de iPhone.

Ook roemde ze het gebruiksgemak van het fysieke toetsenbord, al hadden de toetsen van haar wel iets groter gemogen. Het display vond ze ook schitterend maar ze is wel bang dat het snel bekrast kan raken.

De vraag is nu natuurlijk of Palm Angelina betaald heeft om met het toestel rond te lopen en er lyrisch over te zijn. Bij een goede actrice als haar is het natuurlijk moeilijk te achterhalen of ze echt de waarheid spreekt of acteert. Maar ik moet wel zeggen dat onze eerste indrukken van de Palm Pre, opgedaan in Barcelona, ook bijzonder positief waren. Vooralsnog geef ik Angelina Jolie dus nog maar even het voordeel van de twijfel ;-)

De foto hierboven is overigens een Photoshopje van UnwiredView.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.