Nieuws
02 december 2011 - Ron Smeets

Androidland geopend in Australië

Google heeft zelf geen (fysieke) winkels dus toen ik dit bericht las dacht ik heel even dat de Aussies een wereldprimeur hadden met de opening van Androidland. Echter, het is dus geen hele winkel die alleen met Android toestellen, tablets en accessoires gevuld wordt maar een 'hoek' van 154 vierkante meter in een van de Flag Ship Stores van de Australische provider Telstra.

Bovendien is Androidland maar van tijdelijke duur. Uiteindelijk worden diens 'deuren' weer gesloten. Toegegeven, het ziet er wel leuk uit zo.

Androidland is ingericht door Telstra in samenwerking met de verschillende fabrikanten van Android smartphones en tablets (Samsung, HTC, Sony Ericsson, LG en Motorola). Behalve de toestellen worden ook games en accessoires verkocht en klanten kunnen alles uitproberen of hun 'Android vraag' stellen aan expets die in Androidland rondlopen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.