Wearables
05 juni 2015 - Ron Smeets

Android Wear 5.1.1 update voor de Moto 360 laat nog even op zich wachten Motorola en Google werken nog aan de stabiliteit

Het update proces voor Android Wear 5.1.1 verloopt voor de Moto 360 niet helemaal volgens plan. De fabrikant heeft nu via twitter een korte verklaring gegeven voor de vertraging. Schijnbaar draait de nieuwste Android Wear versie nog niet zo als Motorola en Google dat willen. De prestaties blijven achter. Er wordt volges Motorola Mobility, uiteraard, hard aan gewerkt, samen met Google.

Helaas wordt niets gezegd over wanneer de Android Wear 5.1.1 update voor de Moto 360 klaar zal zijn. Zelfs geen verwacht tijdpad in weken of maanden. Afwachten dus maar.

Helaas is Motorola niet de enige smartwatch fabrikant met update problemen. Eerder werd al bekend dat de G Watch R van LG, die overigens wel al de 5.1.1 update ontvangen heeft, nog een extra update moet krijgen voor de activering van WiFi, maar dat ligt waarschijnlijk meer aan LG dan het OS zelf.

https://twitter.com/Motorola/status/606195349598937089

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.