Entertainment
30 juni 2010 - Ron Smeets

Android vs iPhone OS (fun)

Tja, als je nu zou moeten kiezen tussen Android of het iPhone OS en je ziet onderstaande, vergelijkende, video's? Een appeltje is weliswaar gezond, maar Fozen Yoghurt is, zeker bij de huidige temperaturen, natuurlijk veel lekkerder ;-)))

In de tweede video wordt de iPhone Death Grip bug op de hak genomen. Ow ja, en voordat de iPhone fanboys onder jullie beginnen te stuiteren, deze filmpjes zijn natuurlijk vooral als grap bedoeld. Met een kleine sneer naar de boys uit Cupertino, dat dan weer wel ;-))) Enjoy!

  Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.