Nieuws
27 juni 2011 - Ron Smeets

Android vs iOS vs Windows Phone 7

Momenteel loopt hier een poll met de vraag Welk OS jij gaat kiezen bij de aanschaf van je (volgende) nieuwe Smartphone. Na ruim 650 stemmen ligt Android aan kop, gevolgd door MeeGo, iOS, Symbian en Windows Phone. Natuurlijk is dit maar een indicatie en we moeten zeker ook rekening houden met het hoge (smartphone) fanboy gehalte onder onze bezoekers ;-))

Mocht je twijfelen tussen Android, iOS of Windows Phone 7, dan is de vergelijkende video tussen deze drie platformen zeker de moeite van het aankijken waard.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.