Geruchten
27 april 2010 - Ron Smeets

Android versie van de Motorola Ming opgedoken

Toen Motorola nog worstelde met haar toekomst bracht men onder andere, en voornamelijk in Azië, de niet zo succesvolle Ming serie op de markt.

Het lijkt erop dat de Amerikaanse fabrikant de naam 'Ming' gaat recyclen. In China zijn namelijk plaatjes opgedoken van de Ming MT820, een Android toestel voor de Aziatische (TD-SCDMA) markt (meer foto's hieronder). Mmmh, zou dat kunnen betekenen dat Motorola binnenkort ook nog een Android versie van de RAZR gaat maken ;-)

moto-mt820-2 moto-mt820-7-580x435 moto-mt820-9 moto-mt820-10

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.