Geruchten
01 oktober 2008 - Ron Smeets

Android toestellen van Sony Ericsson en LG in 2009

Tijdens mijn bezoek aan Sony Ericsson's nieuwe R&D hoofdkantoor in Zweeden, vorige week, liet de grote baas van de Zweeds-Japanse fabrikant de aanwezige journalisten en bloggers nog weten dat de ontwikkelingen rondom Android wel degelijk in de gaten zullen houden.

Hij wilde toen echter nog geen enkele uitspraak doen die in de richting van een eventueel op komst zijnde nieuwe Sony Ericsson 'Android' (Smart)phone.

Een Aziatische analist claimt echter te weten dat Sony Ericsson en LG hun eerste Android toesltellen in de tweede helft van 2009 zullen lanceren.

Volgens meneer Mirae Asset willen beide fabrikanten eerst het (eventuele) succes of falen van de eerste Android Phone, de G1 (foto), afwachten alvorens zij zelf in het diepe springen. Bovendien beweert hij ook dat zowel Sony Ericsson als LG oorspronkelijk van plan waren om hun eerste Android toestellen al veel eerder in de makt los te laten.

We zllen zien. . . Via: Techradar

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.