Nieuws
30 juli 2010 - Ron Smeets

Android Tablet van LG komt nog dit jaar

LG heeft vandaag bevestigd dat ze nog dit jaar (Q4) een Android Tablet op de markt zullen brengen. Geruchten hierover deden eerder al de ronde. Het apparaat gaat deel uitmaken van de Optimus smartphone en tablet productlijn, zo meldt de Koreaanse fabrikant.

De exacte naam is ook nog niet genoemd, maar Optimus T(ablet) zou wat mij betreft prima bij de rest passen (zoals Optimus 7, Optimus Android etc).

Over de specs is verder nog niets gezegd, maar aangezien LG ook de displays van de iPad maakt denk ik dat het scherm van de LG Optimus T(ablet) in ieder geval niet veel zal verschillen. Ondanks het feit dat de Koreaanse fabrikant momenteel met productie problemen kampt waardoor ze niet aan de grote vraag voor iPad displays kunnen voldoen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.