Toestellen
16 november 2010 - Ron Smeets

Android smartphone met 3D display van Sharp

NTT Docomo heeft deze week de Sharp LYNX 3D SH-03C gepresenteerd voor de lokale (Japanse) markt. Op zich geen spannend nieuws, ware het niet dat deze Android smartphone, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien is van een 3D display.

De 3D ervaring wordt softwarematig geregeld en je hebt geen brilletje nodig. Het toestel kan zowel foto's als video's (ook Mobiel TV) omzetten in 3D en je hebt geen brilletje nodig. Hieronder kun je een videodemo van de Sharp LYNX 3D bekijken.

Op de IFA was overigens ook al een Sharp toestel te zien met een 3D fotocamera. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.