Nieuws
05 juli 2010 - Ron Smeets

Android op de HTC HD 2 nog niet echt bruikbaar

Hackers en ontwikkelaars zijn al een tijdje bezig om van de HTC HD2 ook een Android toestel te maken. Tot nu toe is het ze wel al meerder keren gelukt om het Android OS te installeren, zelfs compleet met de HTC Sense UI, maar echt bruikbaar is het nog niet zoals je ook in onderstaande video kunt zien.

Je kunt er nog niet mee bellen en de software is nog erg traag en vol met bugs. Kortom, er is nog veel werk aan de winkel voor de diverse hackers en ontwikkelaars ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.