Accessoires
09 september 2011 - Ron Smeets

Android op de HP TouchPad (video)

De HP TouchPad is een uitstervende tablet. HP heeft de productie gestopt en de restanten worden in de VS voor een belachelijk prijs, 99 dollar, gedumpt.

WebOS, het besturingssysteem van, onder andere, de TouchPad is ook de nek om gedraaid door HP en daarmee, het gebrek aan support dus, is de aanschaf van een HP TouchPad misshien niet de beste keuze op dit moment.

Toch wordt er al geruime tijd door diverse hobbybob ontwikkelaars gewerkt aan een functionerende Android 2.3.x (Gingerbread) versie voor de HP Tablet. Hieronder kun je een video zien van de voortgang. Nog lang niet echt bruikbaar, maar ze zijn op de goede weg ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.