Nieuws
04 oktober 2016 - Ron Smeets

Android Nougat nu ook op weg naar de Nexus 6

Enkele uren voordat de volgende Google smartphones onthuld gaan worden, de Pixel en Pixel XL, is de fabrikant gestart met de uitrol van de Nougat update voor de Nexus 6. Dat is de Motorola Nexus van, inmiddels, twee jaar geleden en een van de laatste recente Nexus toestellen die de nieuwste Android versie gaat ontvangen.

De update wordt, zoals gewoonlijk, automatisch, Over-The-Air verspreid, maar mocht je niet kunnen wachten, dan staat op de ontwikkelaars site van Google ook de factory image plus een handleiding om hem handmatig te installeren.

Het enige Google toestel die nu nog wacht op de Nougat update is de Nexus 9 tablet met 4G (LTE) ondersteuning, Die gebruikers moeten nog iets langer geduld hebben.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.