Nieuws
29 december 2014 - Ron Smeets

Android Lollipop voor de Galaxy S5 nu ook al in Spanje Nog steeds niet in Nederland en België! Heeft Sinterklaas onze update meegenomen?

Samsung begint het geduld van Nederlandse en Belgische Galaxy S5 bezitters aardig op de proef te stellen als het gaat om de update naar Android 5.0 Lollipop. Weken geleden was Polen, of all places, als eerste Europese land aan de beurt. En natuurlijk zijn de Koreaanse S5's ook al voorzien van de nieuwste Android versie.

Om het nog spannender te maken is Samsung gisteren begonnen met de uitrol van Lollipop naar de Spaanse Galaxy S5. Maar nog geen woord over de beschikbaarheid in andere landen, zoals Nederland en België. Wij moeten het nog maar even doen met video's als deze. Heeft Sinterklaas op 6 december de update stiekem meegenomen naar Spanje?

Eerdere berichten spraken over een uitrol in december en strikt genomen heeft Samsung dat ook waar gemaakt, mits je in Polen of Spanje woont. Voor de rest van de wereld zal het toch 2015 worden, tenzij de komende 36 uur nog iets gebeurt. Hoeveel geduld moeten wij nog hebben, Samsung?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.