Nieuws
13 februari 2015 - Ron Smeets

Android Lollipop voor de Galaxy Note 4 komt steeds dichterbij Na Polen is nu ook Duitsland al aan de beurt

Eerder deze week werd al bekend dat Samsung in Polen al begonnen was met de uitrol van de Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Note 4. Vandaag komen de eerste berichten uit Duitsland dat de update daar ook al uitgerold wordt. Daaruit zou je mogen afleiden dat de Nederlandse Galaxy Note 4's op korte termijn ook aan de beurt zijn. De kans is immers groot dat Samsung dezelfde uitrolplanning hanteert als bij de Galaxy S5. Toen waren Nederland en Duitsland, na Polen, ook ongeveer gelijktijdig aan de beurt.

Ik heb mijn testmodel zojuist nog even laten checken maar er stond nog geen update klaar, helaas. Nu zegt dat nog niet alles, maar ik heb verder ook nog geen berichten gezien dat de uitrol in Nederland ook al gestart is. Mochten er lezers zijn wiens Galaxy Note 4 de update toch al ontvangen hebben... reageer maar. De Lollipop update voor de Galaxy Note 4 is 984MB groot en na installatie heeft het toestel Android 5.0.1 aan boord.

Bron (Duits)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.