Nieuws
17 december 2014 - Ron Smeets

Android Lollipop update voor de HTC One M8 en One M7 komt in januari

Dat de HTC One M8 en One M7 een upgrade naar Android 5.0 Lollipop zouden ontvangen was al bekend. Tijdens een event in Londen heeft de Taiwanese fabrikant nu ook een datum genoemd: 3 januari. Samen met de Lollipop update zal ook HTC Sense 6.0 uitgerold worden naar de twee vlaggenschepen uit 2013 en 2014.

Op zich goed nieuws voor iedereen met deze toestellen want eerdere berichten spraken nog over een uitrol ergens tussen januari en maart. Schijnbaar is HTC er dus in geslaagd om de software sneller dan verwacht gereed te hebben. Dat, of ze dachten laten we maar een ruime deadline stellen, dan valt het dubbel mee als we een maand eerder al klaar zijn ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.