Nieuws
25 december 2014 - Ron Smeets

Android Lollipop ook in de planning voor de Galaxy Note II Phablet uit 2012 krijgt ook de nieuwste Android versie

Dat de Galaxy Note 3 en Note 4 de Android 5.0 Lollipop update gaan krijgen was al een tijdje bekend maar Samsung gaat ook de Note II updaten. Dat heeft de Koreaanse fabrikant zelf bekend gemaakt op haar Finse site (zie screenshot hieronder). Het lijstje met Galaxy Note modellen en de software updates die daarvoor nog in de planning staan toont overduidelijk ook de Galaxy Note II. Mocht je nog de eerste versie van de Galaxy Note hebben, dan is Android 4.1.2 het 'eindstation'.

Wanneer Galaxy Note II gebruikers in Finland, en de rest van de wereld, de Lollipop update mogen verwachten is nog niet bekend. Het wordt in ieder geval ergens in 2015 ;)

Bron (Samsung Finland), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.