Geruchten
03 november 2014 - Ron Smeets

Android Lollipop al snel naar de Samsung Galaxy Note 4? Samsung afbeelding kan op twee manieren uitgelegd worden

Deze vraag, en daaraan gekoppelde speculatie dat Samsung de gloednieuwe Galaxy Note 4 heel snel al zal voorzien van de Android 5.0 Lollipop update is door de fabrikant zelf via Twitter in het leven geroepen.

De Koreanen zetten namelijk onderstaande afbeelding online waarop de Galaxy Note 4 te zien is met allemaal lollie's op het scherm en daarbij de tekst dat het scherm van het toestel 'pretty sweet' is, ongeacht hoe je het bekijkt.

Nu kan dit natuurlijk ook een manier zijn om de kopers en eigenaren op hun gemak te stellen voor het feit dat de Lollipop update voor de Note 4 juist nog even op zich zal laten wachten. Je kunt de tweet en tekst immers ook als volgt interpreteren: 'het maakt niet welk OS er op draait, het scherm van de Note 4 is altijd goed'. Enfin, alleen Samsung weet het antwoord wanneer het zal gebeuren, maar dat de de Note 4 Android 5.0 zal krijgen lijkt meer dan een gemiddelde zekerheid.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.