Toestellen
22 december 2014 - Ron Smeets

Android Lollipop 5.0.1 op drie Samsung Galaxy toppers; de Note 4, S5 (LTE) en de Note Edge Demovideo's van Android versies die nog niet helemaal geschikt zijn voor dagelijks gebruik

Sammobile staat er om bekend dat ze sneller dan menig andere freak de hand weten te leggen op (vroege) firmware updates. Hieronder tonen ze drie versie's van Android 5.0.1 voor de Galaxy Note 4, de Galaxy S5 (LTE) en de Galaxy Note Edge. De firmware builds zijn overduidelijk nog niet klaar voor dagelijks gebruik, al was het maar omdat de belfunctie nog niet helemaal werkte. Na enkele seconden viel het geluid uit. Hoewel steeds minder smartphone gebruikers bellen is het toch een vrij essentiële functie die natuurlijk wel 100% moet werken. Hoe dan ook, de video's tonen wel aan dat Samsung hard werkt aan de updates voor haar Galaxy toppers.

Nieuw in deze versie is de optie om in slow- en fast motion te filmen, evenals een pop up functie vanuit de instellingen waarmee je in een oogopslag kunt zien hoeveel geheugenruimte nog vrij is. Bij de Galaxy Edge zijn ook nieuwe opties voor het Edge scherm toegevoegd. En zo zijn er nog wel wat vernieuwingen die gedemonstreerd worden. Kijk zelf maar en enjoy!

http://youtu.be/i7f2N_Dj2mghttp://youtu.be/xiu8cdMIbyMhttp://youtu.be/f_dR-5ZKC2E

Bron: SamMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.