Nieuws
02 oktober 2014 - Ron Smeets

Android L demo op de Samsung Galaxy S5

Deze of volgende maand zal de nieuwste Android versie, 'L', officieel beschikbaar komen. Waneer, behalve de nieuwste en vorige Nexus modellen, de eerste toestellen de 'L' update dan zullen gaan ontvangen hangt natuurlijk af van de snelheid waarmee de verschillende fabrikanten (en in mindere mate de providers) Android L goedkeuren en uitrollen.

Op dit moment wordt Android L natuurlijk al volop getest door Samsung, Sony, LG, HTC en andere fabrikanten. De video hieronder levert hiervoor het bewijs, althans voor Samsung en de Galaxy S5. 

In de video zijn diverse nieuwe Android features te zien, maar volgens de testers zaten er in deze versie ook nog de nodige bugs waardoor hij zeker nog niet gereed is voor 'dagelijks' gebruik. Het is dan ook een vroege testversie. Enfin, kijk zelf maar.

http://www.youtube.com/watch?v=2yBLqnokjPM

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.