Geruchten
07 februari 2014 - Ron Smeets

Android KitKat update mogelijk ook voor 'oude' Galaxy's

De kans bestaat dat Samsung ook een aantal 'oudere' Galaxy toestellen gaat voorzien van de nieuwste Android versie (4.4 KitKat).

Uit Korea komen namelijk de geruchten dat de fabrikant behalve de Galaxy SIV en de Note III ook de Galaxy S III, de Note II en diverse tablets op de update lijst gezet heeft.

De fabrikant zelf heeft er nog niets hierover gezegd en zal er vermoedelijk ook niet op gaan reageren. Qua hardware zouden de diverse toestellen (ruimschoots) geschikt moeten zijn om Android 4.4 'aan te kunnen'. De complete lijst:

- Galaxy Note II
- Galaxy S III
- Galaxy Tab 3 7.0
- Galaxy S IV Active
- Galaxy Mega
- Galaxy S IV Zoom
- Galaxy Note 8.0
- Galaxy S III Mini

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.