Geruchten
29 november 2012 - Ron Smeets

Android Jelly Bean voor de Galaxy S Advance in januari ?

Januari wordt een drukke maand. Nu we weten dat de Nokia Lumia 920 en 820 rond die tijd in de Nederlandse winkels verschijnen en de Amerikanen dan de Microsoft Surface Pro kunnen kopen is het nieuws, vooralsnog alleen uit Duitsland, dat de Samsung Galaxy S Advance in diezelfde maand de Android Jelly Bean upgrade gaat ontvangen natuurlijk niet zo groot meer ;-)))

Flauw, ik weet het. Hoe dan ook Samsung Duitsland heeft op haar facebook pagina laten weten dat Android 4.1 voor de Galaxy S Advance daar dus niet al te lang meer op zich zal laten wachten.

In hoeverre de Duitse mededeling ook voor Nederland zal gelden is op dit moment niet te zeggen. Dat zal Samsung wel weten. De Galaxy S Advance stond in ieder geval wel op de lijst van Samsung toestellen die  uiteindelijk naar Jelly Bean geupgrade gaan worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.