Nieuws
26 december 2011 - Ron Smeets

Android ICS voor LG Optimus 2X en Prada 3.0 in Q2 2012

LG heeft vandaag meer duidelijkheid gegeven over de komst van Android Ice Cream Sandwich naar enkele smartphones van de Koreaanse fabrikant.

De Optimus 2X Speed (foto) en de, nog niet in de winkel liggende, Prada 3.0 horen bij de eerste LG Android toestellen die de ICS upgrade zullen gaan ontvangen vanaf het 2e kwartaal (april-juni) van 2012.

Gelijktijdig met de Optimus 2X en de Prada 3.0 zullen nog een aantal (Amerikaanse) LG modellen ook de ICS upgrade krijgen. Diegenen die een Optimus 3D of een Optimus Black hebben zullen moeten wachten tot het derde kwartaal van 2012 (juli-september) voordat de Android ICS upgrade ook voor die toestellen beschikbaar komen. Meer info vind je op de facebook pagina van LG Mobile.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.