Nieuws
26 augustus 2012 - Ron Smeets

Android ICS voor LG Optimus '2011' series en Prada 3.0

De upgrade van verschillende LG Optimus toestellen uit 2011 naar de, inmiddels, op één na nieuwste versie van Android, Ice Cream Sandwich, laat al heel lang op zich wachten. Na de nodige onzekerheid over welke toestellen wel en welke niet, uitstel en mogelijk afstel leek alleen de Optimus 2X Speed (foto) er goed vanaf te komen met een beloofde ICS upgrade.

Vlak voor het weekend heeft de Singaporese afdeling van LG via facebook bevestigd dat de Android ICS upgrade toch voor meerdere Optimus toestellen, plus de Prada 3.0, in het verschiet ligt.

Op het lijstje met LG toestellen die ICS gaan krijgen staan nu dus de Optimus 2X Speed, de Optimus Black, de Optimus 3D, de Optimus Lte en de Prada 3.0. Wanneer? Dat is nog niet bekend. Ik zou dus nog maar even niet vragen naar de eventueel op komst zijnde Jelly Bean upgrade ;-))) 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.