Nieuws
01 november 2011 - Ron Smeets

Android ICS voor Galaxy smartphones en tablets in Q2 2012 ?

Het afgelopen weekend heeft de Italiaanse afdeling van Samsung geroepen dat een aantal Samsung Galaxy Smartphones en Tablets in het tweede kwartaal van 2012 (tussen april en juni dus) voorzien gaan worden van de nieuwste versie van Android, Ice Cream Sandwich.

Helemaal zeker is dit echter nog niet want de Italiaanse bron meldt in een update ook dat de komst van Android ICS voor de betreffende toestellen (zie lijstje hieronder), nog niet door Samsung HQ in Korea bevestigd kan worden.

We zullen zien. Hieronder staat in ieder geval het lijstje met Samsung Galaxy toestellen die in aanmerking komen voor de Android ICS update:
- Galaxy S II
- Galaxy Note
- Galaxy Tab 7 Plus
- Galaxy Tab 7.7
- Galaxy Tab 8.9
- Galaxy Tab 10.1

Via: HDblog (Italiaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.