Nieuws
20 december 2011 - Ron Smeets

Android ICS voor Galaxy S II en Note komt in Q1 2012

Samsung heeft op haar eigen blog bekend gemaakt dat de Android Ice Cream Sandwich updates voor de Galaxy S II en de Galaxy Note in de loop van het eerst kwartaal van 2012 uitgerold zullen gaan worden.

Welke landen daarbij het eerst aan de beurt zijn wordt nog niet vermeldt, maar het redelijk goede nieuws is dus dat de wachttijd op de officiele Android ICS upgrades voor deze twee toestellen nu nog maximaal drie maanden zal bedragen. Laten we hopen dat Samsung 'begin Q1' in de planning heeft staan, dan is het nog maar een maandje ;-)

Na de Galaxy S II en de Galaxy Note komen ook nog een aantal andere Galaxy modellen (smartphones en tablets) aan de beurt voor een Android ICS upgrade. Dit zijn de Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7, en de Galaxy Tab 7.0 Plus.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.