Nieuws
22 mei 2012 - Ron Smeets

Android ICS voor de Sony Xperia S start een maand later

Een week geleden liet Sony op een van haar support forums nog weten dat de uitrol van de Android ICS (4.0) update voor de Xperia S eind mei / begin juni van start zou gaan.

Vandaag heeft de Japanse fabrikant, op hetzelfde forum, die belofte bijgesteld. De uitrol start een maand later, eind juni / begin juli dus. Volgens de Sony medewerker gaat het echter om een vergissing van zijn kant en is het geen uitstel.

Die vergissing, die vorige week dus wereldwijd opgepikt werd, lijkt bevestigd te worden door een eerdere post (dd 10 mei) van Sony op dit forum waar inderdaad ook eind juni / begin juli genoemd werd als start voor de Android ICS update van de Xperia S. De betreffende medewerker bedoelde vorige week de uitrol van de ICS upgrade voor de Xperia Arc S, Xperia Ray en Xperia Neo V.

Letterlijk schrijft hij:
May 21, 2012 9:45 AM (in response to rohanbose2)
Re: Ics Release IN JUNE / JULY IN THIS YEAR 2012

OK, looks like I've mixed things up. I'm really sorry for this.
- The ICS roll out for Xperia arc S, ray and neo V started some time ago.
- The rest of the 2011 Xperias will get ICS during late May/early June. Which was the timing I mixed with the Xperia S timing
- Xperia S will get it during latter part of Q2.

Sorry.

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.