Nieuws
29 mei 2012 - Ron Smeets

Android ICS voor de HTC Sensation XL onderweg

Vorige week publiceerde HTC een geactualiseerde lijst van het Android ICS updateschema voor de Taiwanese toestellen die de nieuwste versie van het Google OS gaan krijgen (of waarvan de uitrol al gestart is). Daarbij stond ook de Sensation XL: 'tussen april en juni'.

Welnu, het lijkt er op dat de uitrol van de ICS upgrade van de Sensation XL in Europa en Azië gestart is. Diverse gebruikers melden op fora dat ze de nieuwe software, middels een 'update beschikbaar' melding ontvangen hebben.

Mocht je een Sensation XL hebben en willen checken of de nieuwe software ook voor die van jou beschikbaar is omdat je nog geen automatische melding ontvangen hebt, dan kun je dat natuurlijk doen door naar de instellingen te gaan en bij 'info' de optie 'software update' te selecteren. Ik hoor of lees graag als er al Nederlandse Sensation XL exemplaren zijn die inderdaad Android ICS (4.0) ontvangen hebben.

Via: XDA Developers

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.