Nieuws
21 maart 2012 - Ron Smeets

Android ICS upgrade voor de Galaxy Note naar Q2 verschoven

Nog voor de jaarwisseling liet Samsung weten dat de Android 4.0 (ICS) update voor zowel de Galaxy S II als de Galaxy Note in de loop van het eerste kwartaal van 2012 beschikbaar zouden komen.

Welnu, de Galaxy S II update wordt sinds vorige week inderdaad uitgerold. Helaas moeten de Galaxy Note eigenaren ietsje meer geduld hebben, zo heeft Samsung nu bekend gemaakt. Dat toestel zal pas in de loop van het tweede kwartaal (tussen april en juni) de Android ICS upgrade gaan ontvangen.

Samsung gaat de Galaxy Note ICS upgrade laten samenvallen met de uitrol van een nieuwe versie van de Premium Suite software voor het toestel. Die brengt zowel een aantal extra multimedia features als ook nieuwe software tools voor de S PEN naar de Galaxy Note. Leuk, maar ik denk toch echt dat de meeste Note gebruikers vooral met smart zitten te wachten op de Android ICS upgrade ;-) Nog even geduld dus.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.