Nieuws
17 november 2011 - Ron Smeets

Android ICS update voor de Samsung Galaxy SII komt defintief

Het zat er al aan te komen maar Samsung heeft nu ook officieel bevestigd dat de Galaxy S II een upgrade naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) zal krijgen.

De bevestiging was te lezen in een tweet van Samsung UK, maar de kans is natuurlijk heel erg groot dat dit ook zal gelden voor de rest van Europa.

Wanneer de ICS upgrade voor de Galaxy S II uitgerold gaat worden is nog niet bekend. "We will keep you posted" is het enige dat Samsung UK in de tweet daarover kwijt wilde. Geduldig afwachten dus maar, ondanks dat dit voor sommige Galaxy S II gebruikers misschien moeilijk zal zijn ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.